Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Avdelningschefer

 
Agneta Moëll
Djursjukvårdare

Agneta är chef för avdelningen Bilddiagnostik. Hon är djursjukvårdare vid Södra Djursjukhuset sedan 1973 och har under många år haft olika chefspositioner och personalansvar. Agneta har hunnit gå många kurser i både olika ämnen inom veterinärmedicin samt i ledarskap. Hennes passion är att skapa god och effektiv service både gentemot kunder och inom djursjukhuset.
 
 
Malin Åberg
Leg. Djursjukskötare

Malin anställdes 2010 och är chef för mottagningen och vårdavdelningen. Hon innehar den nya yrkestiteln leg. Djursjukskötare. Efter examen från högskoleutbildningen i Skara -92 har Malin arbetat både vid Haninge Djurklinik och Regiondjursjukhuset Bagarmossen där hon även där varit chef över vårdavdelningen. Hon har genom åren gått kurser inom många ämnen, bla Anestesi, dermatologi och ledarskap.
 
 
Susanne Inestal
Djursjukvårdare

Susanne är avdelningschef för receptionen.

 
 
Linda Wansölin
Djursjukvårdare

Linda är chef för tandavdelningen.

 
 
Åsa Jussing
Leg. Sjukgymnast godkänd att arbeta inom djurens hälso- och sjukvård Dipl. Hundmassör Leg. Djursjukskötare

Åsa är avdelningschef för vår rehabverksamhet

 
 
Josefine Julin
Molekylärbiolog

Josefine har en Magisterexamen i molekylärbiologi. Hon arbetar på vårt lab sedan 2006. Josefine är även avdelningschef för laboratoriet.

 
 
 Avdelningschef
 
Att vara avdelningschef innebär att ha personalansvar och verksamhetsansvar för avdelningen. Ledningsfilosofin är öppenhet, delaktighet och målstyrning. Avdelningschefen behöver både ha stor övergripande kunskap och erfarenhet av vad som skapar en långsiktig utveckling för hela djursjukhuset, samtidigt med god detaljkunskap om både lokaler, apparatur, rutiner och inte minst personalen. Hon behöver också ha fördjupade kunskaper i vård av både friska och sjuka djur samtidigt som kunskaper i ledarskap, ett specialistämne i sig.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved