Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Kostrådgivning

 
Vi människor ska ju äta varierad mat så vi får i oss alla näringsämnen i ”kostcirkeln”. De flesta ger sina hundar och katter färdiglagad mat från burk eller som torrfoder. Det är enklare då djuren sällan kräver variation. Det blir då viktigt att maten är sammansatt så att den passar hundens eller kattens ålder och kondition. Den ska också anpassas till hur aktiv din katt- och hundkompis är. Vidare ska kvalitén på råvarorna vara bra och tillagningen vara så att näringsämnena inte förstörs. Sådant foder kostar tyvärr lite mer men dagskostnaden blir ändå oftast mycket låg i förhållande till vad många unnar sig själva.
 
Våra kostrådgivare är djursjukvårdare med specialutbildning. De hjälper dig i den djungel av olika foder som finns på marknaden. I vår butik har vi valt några sorter som vi själva litar på är av hög kvalité. Ibland krävs specialfoder som ren behandling av sjukdomstillstånd. I vår butik hittar du även dessa. Kostrådgivarna lotsar dig rätt.
 
Läs mer om kost och eventuella erbjudanden i vår butik.
 
Rätt mat är viktigt, särskilt när jag äter samma sort varje dag.
 
Vi hjälper dig att välja rätt, utifrån din hunds specifika behov.
 
Kostrådgivare på Södra Djursjukhuset; Sandra, Elin och Sofia.
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved