Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Operationer

 

Kvalitetssäkring

Vi ska alltid kunna erbjuda både hög och jämn kvalité. Säkerheten vid narkos och kirurgi måste få gå före snabbhet. Alla narkoser monitoreras även med särskild apparatur. Hygienen och aseptiken måste ligga på toppnivå. Vår operationsavdelning är mycket välutrustad och det mesta är nyinköpt de senaste åren. Ventilationen klarar de mycket höga krav på ren luft som ställs vid tex led- och frakturkirurgi. Avdelningschefen ansvarar för verksamheten med hjälp av veterinären Christophe Bujon.
 

Utbildning

Vi satsar mycket på vidareutbildning för att använda de senaste metoderna. Nya veterinärer arbetar dubbelt med erfaren under lång tid. Även våra erfarna kirurger arbetar ofta två och två för att vidmakthålla djursjukhusets kompetens vid ovanligare eller mer komplicerade operationer. Våra djursjukvårdare på operation genomgår ett noggrant upplagt program under utbildningen i anestesi. Både veterinärer och djursjukvårdare genomgår såväl interna som externa vidareutbildningar inom anestesi.
 
Vi utför de flesta ledoperationer med hjälp av titthålsteknik. Vi gör även en del bröst- och bukhåleoperationer med samma teknik. Allt för att minska lidande och skapa förutsättningar för snabb och fullständig läkning.
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved