Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Tandvård

 

Vårt team

Leg Tandläkare Elisabeth Berglund är humantandläkaren som arbetat med hund- och kattänder hos oss sedan 1998, numera 3-4 dagar i veckan. Till sin hjälp har hon specialutbildade djursjukskötare/djursjukvårdare. Vidare består teamet av våra tandkunniga veterinärer Åsa Karlsson och Tanja Monina. Chef  för  tandvårdsavdelningen är Linda Wansölin. Övriga operationssköterskor och veterinärer kan också bedöma tänder och utföra enklare rutinbehandlingar.
 

Vår utrustning

Vi har länge satsat på att ligga längst fram med tandvårdsservice. Det kräver den bästa utrustningen, dvs densamma som moderna tandläkare använder. Tandröntgen är nödvändig för diagnos och behandling. Vi har digital tandröntgen som ger bilder på några sekunder.  En digital munhålekamera hjälper till att se problem. Vi kan visa dig problemområden med bildutskrifter.
 
Leg. Tandläkare Elisabeth Berglund arbetar tre dagar i veckan.
 
Röntgen är ofta en viktig del av undersökningen för problem med tänder hos både hundar och katter.
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved