Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Bergavägen 3
254 66 Helsingborg

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året runt
Öppettider reception:
vardagar: 7.30 - 21.00
lör - sön: 9.00 - 18.00
Öppettider butik:
vardagar: 7.30-20.30
lör - sön: 10.00-17.00

Kontakta oss/Boka tid:

042-16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Evidensia djursjukvård, både yngst och äldst

 
I februari 2012 bestämde sig fyra av Sveriges största och äldsta djursjukhus att förena sina krafter och bilda det som idag är Evidensia Djursjukvård. De fyra som bildade stommen till en av Nordens ledande veterinärverksamheter är Djursjukhuset Helsingborg, som har firat 60 år i branschen, Specialistdjursjukhuset Strömsholm, Malmö Djursjukhus och Södra Djursjukhuset Kungens Kurva i Stockholm.

Vi är väldigt stolta över vår verksamhet, som erbjuder allt ifrån din egen husveterinär till specialistkompetens och senaste tekniken. Allt under ett tak och givetvis med tillgänglighet dygnet runt- året om!

Vår vision
Vi vill se fler friska och lyckliga djur därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård.

Det vi vill förmedla till er - våra kära djurägare och patienter, är vårt brinnande engagemang för er omsorg och trygghet! Namnet och loggan har ändrats, men våra hjärtan klappar fortfarande för djuren och deras bästa. Med andra ord är allt precis som vanligt!

Varmt välkomna till oss- inget problem är för litet eller stort!

Bästa hälsningar
Louise Blomqvist
Djursjukhuschef
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved