Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Bergavägen 3
254 66 Helsingborg

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året runt
Öppettider reception:
vardagar: 7.30 - 21.00
lör - sön: 9.00 - 18.00
Öppettider butik:
vardagar: 7.30-20.30
lör - sön: 10.00-17.00

Kontakta oss/Boka tid:

042-16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Donationer

 
Läkande generositet
Under hela Djursjukhusets historia har donationer varit viktiga. Med hjälp av dessa medel har vi kunnat anskaffa nödvändig teknisk och diagnostisk utrustning, driva forskningsprojekt och ge personalen vidareutbildning. Donatorerna har varit väldigt viktiga för att vi kunnat utvecklas till den position vi har idag, och vi är väldigt tacksamma över alla generösa bidrag vi har fått äran att ta emot.

Våra donationer hjälper verksamheten på olika sätt, genom engångsbelopp eller genom att skapa fonder med specifika ändamål.
 
 
Exempel på två betydande donationer: 
 
 
Ulla Yards stiftelse 
Stiftelsen ”har till ändamål att lämna stipendier, bidrag m.m. till veterinärmedicinsk forskning inklusive resekostnader för studieändamål, jämte förkovran för större och mindre djurs liv förebyggande av sjukdomar och dylik verksamhet". Sedan 2014 delas medel inte längre ut till utbildning utan endast till forkning, vilket vara huvudsyftet med denna fond sedan starten.
 

Kerstin Orstadius minnesfond. 
"Stiftelsen som tillkommit genom en insamling efter chefveterinär och docent Kerstin Orstadius frånfälle den 4 december 1977 - såsom en hyllning för hennes vetenskapliga forskning i första hand inom den veterinärmedicinska dermatologin genom utdelande av forskningsbidrag."
 

När du vill göra en donation
Om du i form av donation vill vara med och bidra till Djursjukhusets utveckling vänligen kontakta Louise Blomqvist, djursjukhuschef 042-168037 eller skicka ett mail till donationer.helsingborg@evidensia.se. En donation kan antingen gå till ett särskilt område du tycker är viktigt eller vara mer allmänt hållen.

Donationerna förvaltas av Stiftelsen Svensk Djursjukvård
Stiftelsen Svensk Djursjukvård är en skattefri stiftelse vars ändamål är att främja utveckling, vetenskaplig undervisning och forskning inom allmän och specialiserad djurvård vid Specialistdjursjukhuset i Helsingborg och Djursjukhuset Malmö. Alla donerade medel går oavkortat till stiftelsens ändamål. Stiftelsen förvaltar donationer ställda till Specialistdjursjukhuset i Helsingborg och ser till att medel går till rätt ändamål i enighet med donatorns önskan.

Varmt tack!
 
 
Bankgironummer till stiftelsen Svensk Djursjukvård:
BG 595-8566

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved