Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Bergavägen 3
254 66 Helsingborg

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året runt
Öppettider reception:
vardagar: 7.30 - 21.00
lör - sön: 9.00 - 18.00
Öppettider butik:
vardagar: 7.30-20.30
lör - sön: 10.00-17.00

Kontakta oss/Boka tid:

042-16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Poliklinik

 

Inledande undersökningar

Polikliniken är förmodligen den första avdelningen du och ditt djur kommer till. Här arbetar veterinärer och djursjukvårdare i team. Arbetsuppgifterna varierar från enklare vaccinationer till avancerade intensivvårdsinsatser. 
Efter en inledande undersökning kan kompletterande undersökningar som röntgen, ultraljud eller blodprov behöva göras. Om ditt djurs hälsotillstånd kräver stationärvård skrivs det in för vidare utredning och behandling på vårdavdelningen.
De flesta besöken bokas i förväg, och vi försöker boka tider efter djurägarens önskemål. Måndag - torsdag har vi kvällsmottagning fram till  21.00.  Det finns alltid en veterinär som tar hand om akut sjuka patienter.
 
Trots att vi är ett stort djursjukhus har du ändå möjlighet att välja samma veterinär vid dina besök. Behöver ditt djur specialistvård så blir du remitterad internt inom huset.
 
Hos våra specialutbildade omsorgssköterskor kan du boka tid för kloklippning, vaccination, kostrådgivning, viktminskning m.m. Det finns också möjlighet att komma på Drop In vaccination måndag-fredag mellan 8.00-16.30.
 
Du kan även boka tid hos vår beteendesköterska om din hund t.ex har hanhundsaggressivitet, separationsångest eller om du är nybliven valpägare och behöver råd.
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved