Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Kardiologi

 
Kardiologiavdelningen på Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm.
Våra veterinärer  är utbildade inom diagnostik och behandling av hjärt-kärlsjukdomar samt är godkända för HCM screening för misstänkt hjärtsjukdom hos katt.


DIAGNOSTIK

Vi använder moderna nya icke-invasiva tekniker för att säkert och snabbt utvärdera hundar och katter med misstänkt hjärtsjukdom:
  • Hjärtultraljud med fullständig Doppler (Ekokardiografi) använder ljudvågor för att säkert och smärtfritt skapa en rörlig bild av hjärtat och dess klaffar för att, bedöma blodflödet och hjärtfunktion, samt fastställa orsaken till blåsljudet.
  • Digital röntgen ger viktig information om hjärtat och lungorna och deras förhållande till andra organ i bröstet.
  • Digitalt EKG och 24 timmars-EKG-registering (Holter) hjälper oss bedöma rytm och potentiella rytmrubbningar (arytmier) både på djursjukhuset och ev. i hemmiljö.
  • Blodtrycksmätning hjälper oss att utvärdera ditt husdjurs hälsotillstånd och används även vid behandling av patienter med hjärtsjukdom.
Specialistdjursjukhuset Strömsholm medicinavdelning EKG
EKG och blodtrycksmätning.

NARKOS RISK

Om ditt djur behöver sövas för ett kirurgiskt eller dentalt (tand) ingrepp kommer en hjärtundersökning att möjliggöra en hjälp att bedöma potentiella risker och ge information till kirurgiska team så att ingreppet kan utföras så säkert som möjligt.
 
 
För att boka tid för din hund eller katt på medicinavdelningen (kardiologi):
Ring receptionen på Specialistdjursjukhuset Strömsholm 0220-458 00 (meddela att Du önskar boka tid till på kardiologi avdelningen vid bokningstillfället)
 
Ulrika Nordwall och Martin Rapp
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved