Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

välkommen till vårt ryggcenter

 

KOMPLETT SPECIALISTVÅRD
FÖR RYGGSKADOR.

På Specialistdjursjukhuset Strömsholm har vi skapat ett särskilt ryggcenter, där vi erbjuder komplett specialistvård från undersökning och diagnos hela vägen till rehabilitering. Här får viktiga familje­med­lemmar med ryggsjukdomar och ryggskador veterinär­medicinsk service i världsklass. 

På Evidensia Ryggcenter Strömholm tar vi hand om ryggpatienter med akuta och kroniska sjukdomar dygnet runt, året om. Med hög kompetens inom kirurgi och anestesi, moderna operationssalar, en väl utrustad bilddiagnostikavdelning med både MRT och CT och ett rehabiliteringscenter med inomhuspool och WTM kan vi erbjuda den bästa vården för dessa patienter, från diagnos till rehabilitering.

VI ERBJUDER ETT UNIKT SAMARBETE
KRING VARJE DJUR!

• Erfarna specialister inom ryggkirurgi.
• Dygnet-runt-öppet och akutmottagning
  året runt.
• Avancerad bilddiagnostik och erfarna
  bilddiagnostiker.
• Moderna, välutrustade operationssalar.
• Rehabiliteringsavdelning med pool och
  vattentrask.
• Lugn och vacker omgivning.
Evidensia Ryggcenter Strömsholm, ryggskador hund,katt.

Så behandlar vi ryggskador

Vårt ryggcenter är specialiserat på behandling av hundar och katter med ryggsjukdomar. Vi tar hand om patienter både med akuta skador och kroniska sjukdomar. Behandling av ryggsjukdomar har utvecklats under de senaste åren. De flesta av våra patienter får tillbaka ett smärtfritt liv.

Ryggcentret är en del av den kirurgiska avdelningen på Specialistdjursjukhuset Strömholm. Här finns specialister och legitimerade djursjukskötare som både har gedigen kunskap och lång erfarenhet. Vi erbjuder toppmoderna kirurgiska behandlingar och eftervård för våra ryggpatienter. Under samma tak finns även bilddiagnostikenheten med CT och MR, moderna operationssalar och rehabiliteringscenter med inomhuspool och vattenlöpband.

Vi tar hand om våra patienter dygnet runt. Om olyckan är framme på helgen finns vi här och kan utföra akuta CT-skanningar och operationer även då.  

Evidensia Ryggcenter tar emot och behandlar alla remitterade fall. De flesta av dem ingår i kategorierna akut diskbråck, ryggtrauma eller kroniska sjukdomar i ryggen.

Läs om ryggsjukdomar här »

Här berättar vi om några patientfall »
Kontakta oss på ryggcentret »

Mer information och fördjupad läsning hittar du här (More information in english) 
»
Vi som arbetar på ryggcentret
Hugo Schmökel
Chefveterinären på ryggcentret heter Hugo Schmökel och har arbetat som specialist inom ryggkirurgi i många år. Under dessa år har Hugo behandlat många patienter, genomfört studier, publicerat artiklar och skrivit kapitel i kirurgiböcker.
Evidensia Strömsholm ryggcenter.
Susanne Åkerblom
Veterinär Susanne Åkerblom, steg 2-specialist inom kirurgi. Susanne har mångårig erfarenhet av såväl mjukdels- som ortopedisk och neurologisk kirurgi.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved