Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Information för hund- och kattuppfödare

 

Förmåner för uppfödare

 
Som uppfödare är du särskilt beroende av att ha en samarbetspartner som ger dig och dina djur tillgång till djursjukvård av allra högsta kvalitet, året runt och vid behov dygnet runt. Du måste kunna få hjälp med allt från förebyggande hälsovård och mindre åtgärder till det mest kvalificerade inom diagnostik, medicinska utredningar, behandlingar, anestesi, kirurgi, intensivvård samt rehabilitering. Till detta krävs det stora resurser i form av erfarna, välutbildade och specialiserade veterinärer samt en avancerad medicinsk-teknisk utrustning. Dessutom fordras engagemang och omtanke. Hos oss på Specialistdjursjukhuset Strömsholm finner du alla dessa bitar.
 
Även när djuren är sjukförsäkrade kan kostnaden bli betungande. Därför vill vi på Specialistdjursjukhuset Strömsholm underlätta för dig som uppfödare och har därför sedan många år gett speciella förmåner till uppfödare på sjukhuset samt våra kliniker. 
 
Förmåner för uppfödare är:
 
25 % rabatt på utvalda förebyggande åtgärder som inte täcks av försäkringen.
 
25 % rabatt på butikssortimentet (undantag foder).
 
Rabatten omfattar de som har registrerad kennel hos SKK eller stamnamn i SVERAK. Förmånerna gäller för uppfödaren personligen och för uppfödarens egna, hemmaboende hundar och/eller katter. Försäkringen måste stå i uppfödarens namn. Tyvärr kan vi inte erbjuda rabatten retroaktivt. Kom ihåg informera om att du är uppfödare redan vid registrering samt att ta med dig ditt kennelbevis/ stamnamnsbevis.
 
Rabatten innebär inga förändringar jämfört med tidigare år. Ni kan även fortsättningsvis utnyttja den rabatt ni får direkt från foderföretagen.
 
Veterinär
Du kan själv välja vem av sjukhusets veterinärer du önskar som din kontaktveterinär och som huvudansvarig när du behöver råd och hjälp med dina katter och hundar. Naturligtvis kan du också beställa tid direkt till en av våra specialister.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved