Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Lediga jobb

 
Legitimerad Veterinär sökes till Specialistdjursjukhuset Strömsholm.

Med hjärna och hjärta utvecklar vi framtidens djursjukvård

Starka och engagerade gör vi skillnad!

Vill du utvecklas som veterinär? Bli en av oss!


Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi har verksamhet dygnet runt, året om och vi jobbar hela tiden med ständiga förbättringar, både gällande mot kund men även veterinärmedicinskt. Vi är stolta över att ha 92% nöjda djurägare, en mätning som genomförs årligen.

Vem söker vi?

Veterinär med ambition att utvecklas tillsammans med ditt team. Att få utvecklas som veterinär är för dig en självklarhet och du vill vara en viktig del i att utveckla vårt djursjukhus mot nya spännande mål. Du är kanske nyexaminerad eller mer erfaren veterinär? Din personlighet och ditt intresse av att alltid göra det bästa för våra kunder är för oss dina viktigaste egenskaper.  Vi vet att du kan utvecklas nästan hur långt som helst som veterinär  på vårt djursjukhus om du bara själv bidrar till din egen utveckling.

vad erbjuder vi?

En stor grupp trevliga kollegor, allt från steg 1 aspiranter till våra diplomater och andra veterinärer med stor erfarenhet. Vi betraktar oss som ett ”lärande” djursjukhus med fokus på, förutom den spännande djursjukvård vi har att erbjuda, även rondverksamhet i utbildningssyfte, intern och extern fortbildning för dig, allt anpassat efter dina mål och behov. Vi kan nästan lova att om du är beredd att satsa på att utveckla dig själv, kommer vi på bästa sätt stötta dig i den processen.

Hur söker du tjänsten?

Har vi fångat ditt intresse så tveka inte att höra av dig till oss.
Du når oss via 0220 - 600 009
eller maila till mia.andersson@evidensia.se
Vi ligger inbäddade i den ljuvliga miljö som kännetecknar Strömsholms område, vår närmsta granne är Ridskolan Strömsholm.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved