Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Sista stunden

 
Det är en mycket svår stund när man som djurägare måste fatta beslutet att låta sitt djur somna in. Även om man varit med om samma situation tidigare så är det lika svårt varje gång. Vi som arbetar på Specialistdjursjukhuset Strömsholm har full förståelse för detta eftersom vi själva varit med om detsamma med egna älskade djur. Vi gör vårt yttersta för att se till så det går så lugnt och fint som möjligt, och att du och ditt djur får den tid ni behöver. 
 
Om du vill vara förberedd finns en utförlig information om hur det kommer att gå till att hämta i receptionen.
Du kan också läsa mer här:
Sista stunden hund »   Sista stunden katt »
 
Ibland tar husse och matte med sig blommor eller levande ljus. Det kan vara en hjälp att bearbeta sorgen på ett tidigt stadium. Även om beslutet alltid är svårt att fatta kan man ofta finna tröst i att våra djur har privilegiet att kunna slippa ifrån onödigt lidande under den sista plågsamma tiden. På så vis kan man låta sin kära vän få sluta sina dagar medan livet fortfarande är värdigt. 
 
När den största sorgen lagt sig finns alla fina minnen av världens bästa hund eller världens bästa katt kvar, som vi kan bära med oss så länge vi lever.
Avlivning Sista stunden djur Strömsholm
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved