Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

ambulerande verksamhet

 
 
 
 

         Nyhet! Nu kör vi även ut på lördagar- till samma pris som på vardagar!


 

Hästveterinärer påväg

 
- Nu kommer Specialisthästsjukhuset Helsingborg till ditt stall!

Evidensia ser ett stort värde i att kunna erbjuda avancerad hästsjukvård i hästarnas hemmiljö. Det innebär att våra erfarna hästveterinärer kommer till ditt stall och utför allt från avancerade undersökningar till enklare behandlingar. I vissa fall är det en stor fördel att slippa transportera hästen till ett hästsjukhus eller en klinik, och för oss veterinärer kan det även vara en fördel att undersöka hästen i hemmiljön. Våra ambulerande veterinärer kan även ha direktkontakt med Evidensias specialister via telefon och nätet, och kan vid behov snabbt remittera hästen dit.
 
 

Vad vi kan erbjuda

  • Undersökningar Vi utför hältundersökningar, besiktningar, tandundersökningar såväl som sårbehandling och provtagning. Du kan även få hjälp med förebyggande vård som vaccinationer, hälsokontroller och rådgivning kring avmaskning och foder.
  • Återbesök Vi kan erbjuda uppföljande vård och provtagning hemma efter att din häst behandlats på klinik eller sjukhus. Som exempelvis återkontroller efter planerade operationer, hjälp med stygntagning, återkontroll på sårskador eller uppföljande blodprover.

Utrustning

  • Digital röntgen Med denna kan vi ta högkvalitativa röntgenbilder i stallet. Bland annat för osteokondros (lösa benbitar), fång och diagnosticera akuta skador som exempelvis frakturer.
  • Ultraljud Portabelt ultraljud för undersökning av mjukdelar som senor och ligament.
  • Videoendoskop Kameraundersökning av näshåla, svalg och luftstrupe.
 
 
 
Bokningar

Vi kör dagtid kl. 08.00-17.00 och täcker främst området med tio mils radie från Helsingborg, men kör även längre sträckor efter överenskommelse.

Bokningar görs på telefon 042-16 80 00.


Varmt välkommen till vår ambulatoriska verksamhet!

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved