Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Operation

 
Kirurgi på hög nivå 
Varje år utförs ca 1000 operationer vid Djursjukhusets utmärkta operationsavdelning. De flesta av dessa, ca 700, är planerade operationer som remitteras från stora delar av Sverige men också från Danmark och Norge. Många planerade operationer utförs med titthålskirurgi. Det innebär att man via ett några millimeter stort hål tittar in i leder, buk eller brösthåla för att kunna behandla och diagnostisera olika sjukdomar. Operationsavdelningen finns tillgänglig året runt, dygnet runt och varje år opereras ca 300 hästar akut med t ex frakturer, sårskador och kolik. För många hästar kan det vara livsavgörande att få akut hjälp.
 
Våra sövningsrutiner är framtagna för att göra narkosen så skonsam och säker som möjligt för hästen. Vår narkosövervakning håller mycket hög standard och med stor precision kontrolleras EKG, blodtryck och blodvärden. Det finns även möjlighet att hjälpa hästen att andas på ett optimalt sätt med en ventilator. Personalen är speciellt utbildad inom anestesi och vi ligger långt framme med bl a nya sövningsrutiner, allt för hästens bästa. Vårt fina anestesikoncept med välutbildad personal och rutiner som skapar trygghet för hästen, är framtaget i samarbete med ledandespecialister inom området i såväl Sverige som Europa.
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved