Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Poliklinik

 
Här inleds besöket
Polikliniken är den avdelning du och din häst kommer till först.  Denna kan jämföras med en så kallad mottagning inom humanvården på vilken man tar hand om patienter i öppen vård, dvs. patienter som inte är inlagda på Specialisthästsjukhuset.

Vid ett poliklinikbesök träffar du oftast en veterinär men det kan även vara fråga om ett besök hos en hovslagare, tandläkare, fysioterapeut eller sadelutprovare. Hos oss arbetar veterinär, hovslagare, tandläkare, fysioterapeut, beridare och sadelutprovare i ett nära samarbete för att ge din häst den allra bästa behandling. 

En vanlig orsak till besök är hälta. För att få veta mer om hältor och om hur en hältutredning går till på Specialisthästsjukhuset gå vidare till Tips och råd och Hälta.
 
Välkomna till vår polikliniska avdelning!

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved