Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Våra värderingar/vision

 

Stort hjärta, skarp hjärna och en hjälpande hand

 
Omsorg, empati och respekt gör både hästar och hästägare trygga hos oss. Vår kunskap och erfarenhet säkerställer hög vårdkvalitet. Med handlingskraft och vilja når vi målet att hjälpa hästarna på bästa tänkbara sätt.
 
Våra visioner
Vi strävar efter att vara Nordens ledande djursjukhus för hästar.

Vi erbjuder kvalitativ djursjukvård för alla hästar och dess ägare. Vi är tillgängliga året om, dygnet runt för att på bästa sätt kunna hjälpa till vid alla skador och sjukdomar. Vi erbjuder ägare/ryttare/tränare rådgivning om friskvård och rehabilitering. Vi tar emot remisser och har ett nära samarbete med vår remitterande veterinärer.

Vi investerar kontinuerligt i utveckling av personal, ökad kunskapsnivå och förbättrad utrustning. Vi är aktiva inom forskning för att löpande förbättra diagnostik och behandling av våra patienter.

Vi värderar god kontinuitet i vården och hög veterinär kompetens. Vi är lyhörda för varje enskild hästägares önskemål och anpassar vård och bemötande därefter.
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved