Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 452 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Försäkring


Om Din häst är veterinärvårdsförsäkrad kan vi, under försäkringsbolagens öppettider, hjälpa Dig att få skadan direktreglerad. Detta innebär att Du betalar Din självrisk samt eventuell överskjutande del som ej ersätts av försäkringen till oss. Det som försäkringsbolaget ersätter skickas direkt till oss och Du behöver inte ligga ute med dessa pengar.

Om direktreglering inte kan göras ( när försäkringsbolaget har stängt eller när direktreglering ej medges av försäkringsbolaget ) betalar Du hela summan till oss innan hemfärd. Kontrollera själv med Ditt försäkringsbolag om Du är osäker på försäkringens giltighetstid eller hur mycket försäkringen ersätter.

Vi kan direktreglera med Agria, Folksam, IF, Sveland, Åsbo-Bjäre försäkringsbolag och Dina Försäkringar.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved