Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 452 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Beskrivning


När Du kommer till Strömsholm Specialisthästsjukhuset anmäler Du dig i receptionen. Gäller det ett polikliniskt besök, d.v.s. ett besök som beräknas vara klart under dagen, tilldelas Du en box till Din häst i poliklinikstallet. Du visar upp hästens pass,  får en blankett att fylla i angående eventuell direktreglering av besökets kostnad med Ditt försäkringsbolag ( för vidare information angående försäkringar, se Försäkring ) samt blir hänvisad till vårt väntrum. I vårt Hästsjukhus har vi ett stort väntrum i anslutning till poliklinikboxarna med möjlighet att inmundiga både kaffe samt övrig dryck och godis. Kaffet bjuder vi på medan dryck och godis finns att köpa i en automat. Du kan naturligtvis även äta ur medhavd matkorg. Hundar, barn och barnvagnar får vara med men endast i väntrummet, detta av säkerhetsskäl.

När det är Din tur ropar vi upp Dig och Du får träffa veterinären som skall undersöka Din häst. Har Du fått en tid för hältutredning kan besöket ta hela dagen. Du får förmodligen besöka både hältutredningsgång, ridhus/manege och röntgen innan dagen är slut.

Andra undersökningar / behandlingar som vi utför är bl a ultraljudsundersökningar, halsundersökningar / luftvägsutredningar , tand-undersökningar / behandlingar, ögonundersökningar och scintigrafi.

För allas trivsel ser vi gärna att Ni hjälper oss att hålla rent i boxarna samt på gången. Redskap för detta hittar Ni längst ner i korridoren i poliklinikstallet. Detta gäller även om Ni vill mocka ur er transport.

När besöket är avslutat sker betalning i receptionen. Betalning sker kontant eller med kort (dock ej American Express eller Diners). Vi kan hjälpa till med direktreglering med ert försäkringsbolag mot en kostnad på 170 kr.

Är besöket av akut karaktär har vi förmodligen redan via telefon hänvisat Dig till vår stationärvårdsavdelning som är beläget strax intill.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved