Välj stad

Välkommen till Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21
582 16 Linköping

Öppettider

Måndag - torsdag: 7.30 - 19.00
Fredag: 7.30 - 18.00
Akutmottagning: må - fr: 7.30 - 21.30
Lö, sö, storhelger: 9.00 - 19.30
Butik: må - fr 8 - 18 och lö,sö 9 - 17.30

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 013 - 31 54 40
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Akutmottagning på valla djursjukhus

 
Valla Djursjukhus har akutmottagning kvällar och helger året runt. Vårdavdelningen, där inneliggande djur vårdas, är bemannad med utbildad personal hela dygnet.
 
Under kvällar och helger har vi lägre bemanning än under vanliga öppettider. Självklart försöker vi ta emot alla som vill komma, men  ibland får in mycket akuta fall som kräver operation eller annan intensivvård och personalen blir helt upptagna med dessa. Det kan då innebära att vi tvingas hänvisa djurägare till annan klinik eller sjukhus för att deras djur snabbt skall tas om hand på ett bra sätt. Vi försöker successivt att utöka bemanningen på jourtid, men kan tyvärr ändå inte garantera att vi kan ta emot alla djur under jourtid.

Ring oss alltid innan du kommer! När många kommer samtidigt prioriterar vi de svårast sjuka eller skadade djuren och det kan bli väntetider. Då kan det vara skönare att vänta hemma. Ibland räcker det dessutom med telefonråd om vad du själv kan göra för ditt djur och ett besök kanske inte blir nödvändigt.
 
För akuta fall som inträffar när vi inte kan ta emot och som inte kan vänta till morgondagen finns tre jouröppna djursjukhus inom rimligt avstånd:
Strömsholm (söder om Västerås), telefon 0220 - 458 45,
Läckeby (norr om Kalmar), telefon 0480 - 42 97 00,
Bagarmossen (södra Stockholm), telefon 08 - 505 303 00.
 
Kostnaden för behandling av vård är högre på jourtid än på ordinarie mottagningstid. Djursjukvård är tyvärr inte subventionerad på samma sätt som humansjukvård, vilket innebär att intäkterna för utförda behandlingar måste täcka kostnaderna. På Valla Djursjukhus har vi differentierat priserna så att de motsvarar vår kostnadsbild, därför finns det olika prisnivåer för jour/akutsjukvård (i stigande ordning):
 
Jour 1:
Vardagar
7.30 - 18.00

Jour 2:
Vardagar
18.00 - 21.30
 
Lördag och Söndag
9.00 - 19.30

Jour 3:
Storhelger
9.00 - 19.30
(Nyår, påsk, midsommar, jul.)
 
Operationer och behandlingar som sker före och efter ordinarie jourtid debiteras enligt Jour 3.
 
Det händer att det blir fullt på vår akutmottagning. Då hänvisar vi er till annan klinik eller djursjukhus.
Akutmottagning för sjuka djur, Valla Djursjukhus i Linköping.
 
 
 
Om du kör på eller ser ett påkört djur är du skyldig att kontakta polisen. Om djuret lever ring larmnumret 112, annars ringer du 114 14.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved