Välj stad

Välkommen till Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21
582 16 Linköping

Öppettider

Måndag - torsdag: 7.30 - 19.00
Fredag: 7.30 - 18.00
Akutmottagning: må - fr: 7.30 - 21.30
Lö, sö, storhelger: 9.00 - 19.30
Butik: må - fr 8 - 18 och lö,sö 9 - 17.30

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 013 - 31 54 40
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Butik

Öppettider: 

Måndag  - fredag 8 - 18.
Lördag - söndag 9 - 17.30
 

KONTANTFRITT FRÅN 1 novEMBER 2016


Av säkerhetsskäl kommer vi från och med 1/11- 2016 inte längre att hantera kontanter på Valla Djursjukhus. Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott.
Foder för friska och sjuka djur
I vår butik finner du foder för hund, katt, kanin och marsvin. Det är många som tror att vi bara har foder för sjuka djur, men vi säljer även foder till friska djur. Att ge sitt djur ett bra foder är en investering i dess hälsa. Kom in så hjälper vi dig att hitta ett foder som passar till just ditt djurs särskilda behov. För de djur som har en sjukdom har vi ett brett sortiment. För att ge dessa foder är det viktigt att djuret har fått en diagnos då dessa foder är väldigt väl anpassade för just den diagnosen. Dessa foder får endast säljas genom veterinär.
 
Vi är medvetna om att det är en djungel av märken och olika foder. Personalen i receptionen är utbildade foderrådgivare så tveka inte att fråga oss. Vi säljer främst foder från Eukanuba, Iams(katt) och Hill´s, men vi har även ett fåtal utvalda produkter från Royal Canins veterinärserie.
 
Produkter
Det finns väldigt många preparat på marknaden. De produkter du finner i vår butik är enbart kvalitetsprodukter som vi vet fungerar. 
 
Ett litet urval:
Schampo från Virbac och douxo
Glukosaminpreparat som Seraquin, Glycoflex och Cosequin
Feromoner till både katt och hund
 
Vi är även återförsäljare av det populära Vgw-bältet som är ett mycket skonsamt hjälpmedel till hundar som drar i kopplet. Det gör promenaden härligare för både hund och ägare.
 
Rehab
I butiken finner du även saker som kan komma väl till pass när du rehabtränar din hund, till exempel plutoduk, flytvästar och leksaker. Vi har även bra informativa böcker.
 
Vänd er till oss i receptionen om ni vill köpa något.
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved