Välj stad

Välkommen till Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21
582 16 Linköping

Öppettider

Måndag - torsdag: 7.30 - 19.00
Fredag: 7.30 - 18.00
Akutmottagning: må - fr: 7.30 - 21.30
Lö, sö, storhelger: 9.00 - 19.30
Butik: må - fr 8 - 18 och lö,sö 9 - 17.30

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 013 - 31 54 40
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Försäkring och betalning

 
Försäkring
Ett besök hos veterinären kan bli kostsamt. Det beror på att veterinärvården, till skillnad från humanvården, inte är subventionerad. Kommer man in på jourtid blir priset högre än på vanliga öppettider. För att undvika problem med betalningen, till exempel om ditt djur behöver genomgå stora behandlingar och undersökningar, rekommenderar vi alla djurägare att försäkra sina sällskapsdjur. Det är inte bara hundar och katter som kan försäkras utan även andra smådjur. En försäkring kan sänka dina kostnader avsevärt. Vid registrering i receptionen ska du anmäla ditt försäkringsbolag och försäkringsnummer.
 
Betalning 
Vi får ofta frågor per telefon om vad en behandling eller operation kommer att kosta. Tyvärr är det svårt att i förväg ge ett exakt pris, eftersom det sällan går att säga exakt hur omfattande en skada eller utredning kommer att bli utan att ha undersökt djuret. Även vissa standardingrepp kan variera i pris över tiden, då även dessa påverkas av priser på exempelvis operationsmaterial, utrustning och mediciner. Vi reserverar oss därför för att prisändringar kan förekomma.
 
Vi tar emot betal- och kreditkort och fram tom 31 oktober även kontanter. Vi kan inte ge kredit eller fakturera.

KONTANTFRITT FRÅN 1 novEMBER 2016


Av säkerhetsskäl kommer vi från och med 1/11- 2016 inte längre att hantera kontanter på Valla Djursjukhus. Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott.
Om du av någon anledning inte kan komma på din bokade tid måste du avboka denna, så att något annat djur kan få den tiden i stället. Icke avbokade tider som inte utnyttjas debiteras med 300 kr.
 
Är ditt djur försäkrat kan vi ordna med en direktreglering med ditt försäkringsbolag. Det innebär att du betalar din självrisk och 15-25% av resterande belopp till oss (beroende av vilken försäkring du har valt). Resten av summan regleras direkt med försäkringsbolaget. Går djuret hem på jourtid (kvällar och helger) då försäkringsbolagen är stängda, kan vi tyvärr inte hjälpa till med direktreglering så hela betalningen sker direkt till oss. När du betalar hela summan till oss får du ett sjukvårdskvitto som du ska skicka till försäkringsbolaget och ersättningen kommer sedan därifrån. Vi tar ut en mindre avgift för denna service.
 
Länkar till försäkringsbolagen finns under Länkar »
 
Resurs Bank
Om du behöver dela upp din betalning kan du ansöka om kredit hos Resurs Bank. Du får 30 - 60 dagars fri kredit, utan ränta eller uppläggningsavgifter. Vi ser helst att du ansöker redan innan du kommer till Valla Djursjukhus, men om du inte gjort det kan vi hjälpa dig här, vardagar 8 -16.
Mer information om villkor (pdf) »
Här  ansöker du om kredit hos Resurs Bank »
Agriakortet/Wasakredit
Med ett agriakort får du en del rabatter och du kan också dela upp din betalning hos anslutna veterinärer. Du kan ansöka om agriakort även om du har ditt djur försäkrat i ett annat försäkringsbolag.

Grundkrav för att ansöka om agriakortet
Du ska vara minst 20 år gammal.
Du ska ha fast inkomst av tjänst eller pension.
Du ska vara folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år.
Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
Du ska vara fast anställd sedan minst 6 månader.

När du gör en ansökan genomförs en kreditbedömning där man tittar på uppgifterna i din ansökan. Blir ansökan beviljad skickas kortet till dig inom två veckor. I samband med det skickas din personliga pinkod hem till dig.

Med agriakortet får du 300 kronor rabatt på din fasta självrisk.
Du kan dela upp betalningen av ditt besök hos ansluten veterinär.
Du får förmåner och erbjudanden från Agrias Vänner, där Evidensia ingår. 
Hos oss får du 25 procent rabatt på grundvaccination (hund/katt/häst) upp till 15 månaders ålder. Säg till att du betalar med ditt Agriakort för att vara säker på att få din rabatt. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

Ansök om agriakortet här: www.wasakredit.se/agriakortet/

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved