Välj stad

Välkommen till Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21
582 16 Linköping

Öppettider

Måndag - torsdag: 7.30 - 19.00
Fredag: 7.30 - 18.00
Akutmottagning: må - fr: 7.30 - 21.30
Lö, sö, storhelger: 9.00 - 19.30
Butik: må - fr 8 - 18 och lö,sö 9 - 17.30

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 013 - 31 54 40
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Friskvård

 
Valla Djursjukhus satsar mycket på friskvård. Friskvård är viktigt för att våra husdjur ska må bra. Det kan vara överviktiga djur som med rätt kost och regelbunden motion får ett bättre och längre liv, äldre hundar som lider av smärta, stela leder eller svaghet får ökad livsglädje med rätt tränings- och behandlingsmetoder. Vi hjälper till med kostrådgivning, specialanpassat foder, sim- och vibrationsträning.
 
Vi har också ett viktminskningsprogram att erbjuda och vi startar kontinuerligt kom igång grupper för er som har en hund som behöver gå ner i vikt.
 
Vill man friskvårdssimma erbjuder vi en kurs för att ta ”simkörkort”. Sen kan du själv komma till oss och träna din hund. Du är välkommen även på kvällar och helger. Behöver ditt djur regelbunden träning finns det olika simklippkort att köpa till förmånligt pris. Simklippkorten gäller i två år. För grupper, till exempel hundklubbar, erbjuder vi friskvårds/rehabkvällar där vi bland annat pratar om vanliga skador i hundens muskler och leder, rehabilitering inom veterinärmedicin och friskvård för hunden.
 
Du kan även lära dig att vibrationsträna ditt djur på egen hand, som massage eller styrketräning. Första gången är det alltid personal med.
 
Kontakta oss för mer information. 013 - 31 54 40.
Tider för egensimmare
Det kan finnas tider utanför schemat t ex om en rehabsimtid blir över, så ring gärna och kolla lediga tider med kort varsel, dagen innan eller samma dag ni vill komma! Ring och boka tid på 013-315440.
Måndagar Enstaka tider
Tisdagar 8 - 21
Onsdagar 8 - 21
Torsdagar Enstaka tider
Fredagar 8 - 21
Lördagar och Söndagar 9 - 19
 
 

Simklippkort gäller i två år

 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved