Välj stad

Välkommen till Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21
582 16 Linköping

Öppettider

Måndag - torsdag: 7.30 - 19.00
Fredag: 7.30 - 18.00
Akutmottagning: må - fr: 7.30 - 21.30
Lö, sö, storhelger: 9.00 - 19.30
Butik: må - fr 8 - 18 och lö,sö 9 - 17.30

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 013 - 31 54 40
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Hygienpolicy

 
På Valla Djursjukhus arbetar vi aktivt med hygienfrågor för att minimera risken för smitta mellan djuren. God handhygien, rena arbetskläder och ren omgivning är viktigt för att motverka spridning av infektioner. 
 
All personal bär rena kortärmade arbetskläder för att lätt kunna rengöra händer och armar. Vi spritar händerna före och efter patientkontakt och mellan olika moment i undersökningen. Vi har inga smycken på händer eller armar (de kan samla smuts och bakterier). Naglarna är korta och utan nagellack. Långt hår hålls uppsatt. Handskar används alltid vid såromläggningar. 
 
Ibland behövs ytterligare åtgärder bland annat vid virussjukdomar, ringorm och parasitinfektioner. Då använder vi plastförkläde, visir, skoskydd, handskar och ibland ytterligare skyddskläder. I dessa lägen får djur och djurägare gå in till vår infektionsmottagning via egen dörr för att inte komma i kontakt med våra andra besökare.
 
Vår hygienpolicy omfattar även rengöringsrutiner av utrustning och omgivning. Vi torkar av undersökningsborden med bakteriedödande medel mellan varje patient. Golv och burar rengörs flera gånger dagligen och spritas direkt vid spill. Vi har en diskdesinfektor för diskning av operationsinstrument.och en autoklav för sterilisering av instrumenten.
 
Vid operation har vi sterila kläder och handskar samt mössa och munskydd. Vid tandsaneringar använder vi handskar, plastförkläde och visir.
 
Hela lokalerna städas noggrant varje dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved