Välj stad

Välkommen till Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21
582 16 Linköping

Öppettider

Måndag - torsdag: 7.30 - 19.00
Fredag: 7.30 - 18.00
Akutmottagning: må - fr: 7.30 - 21.30
Lö, sö, storhelger: 9.00 - 19.30
Butik: må - fr 8 - 18 och lö,sö 9 - 17.30

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 013 - 31 54 40
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Informationskvällar

 
På Valla Djursjukhus erbjuder vi informationskvällar för grupper, till exempel hundklubbar och kattklubbar. En av våra veterinärer eller djursjukvårdare presenterar kort djursjukhuset och vår verksamhet. Sedan ger vi vår syn på hur man som hund- eller kattägare på bästa sätt tar hand om sitt djur. Friskvården är viktig för att våra husdjur ska må bra och undvika sjukdomar. 
 
Vi berättar bland annat om foder, hur man tar hand om päls och hud, klor, tassar, tänder, ögon och öron. Information ges också om vilka vaccinationer våra djur behöver och om hur ofta de behöver avmaskas.
 
Vi brukar också gå igenom vanliga olyckor och sjukdomar som drabbar våra djur, till exempel kräkningar och diarré, huggormsbett, fästingsjukdomar med mera och vad du kan göra själv om ditt djur drabbas. Resa utomlands med sitt djur är ett annat ämne som ofta kommer upp. Frågor från besökarna besvaras under hela träffen, och för de som vill brukar vi avsluta med en rundvandring på djursjukhuset.
 
Vi kan naturligtvis anpassa innehållet efter gruppens önskemål. Exempelvis har vi friskvårds och rehabkvällar för hundklubbar och privatgrupper.
 
I dagsläget har vi ett bra samarbete med bland annat Östra Hundskolan. De som går deras kurser ges möjlighet att anmäla sig till informationsträffar hos oss. 
Boka gärna en informationskväll för er hund- eller kattklubb. Vi anpassar oss efter era önskemål.
Ring 013-315440.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved