Välj stad

Välkommen till Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21
582 16 Linköping

Öppettider

Måndag - torsdag: 7.30 - 19.00
Fredag: 7.30 - 18.00
Akutmottagning: må - fr: 7.30 - 21.30
Lö, sö, storhelger: 9.00 - 19.30
Butik: må - fr 8 - 18 och lö,sö 9 - 17.30

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 013 - 31 54 40
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Recept och apotek

 
Receptförskrivning
För att säkert kunna behandla ditt djur på rätt sätt behöver vi undersöka det innan vi startar en behandling, därför skriver vi vanligtvis inte ut recept per telefon. Det finns även lagstiftning som reglerar detta.
 
I vissa fall krävs det att hunden eller katten står på mediciner under en längre tid och och då kan vi skriva ut recept per telefon. Då månar vi om att följa upp behandlingsresultatet med regelbundna återbesök. Veterinären bestämmer hur ofta det behövs för varje patient, men det är minst en gång om året. Detta för att ha medicineringen under kontroll och för att din bästa vän ska må bra.
 
 
Apotek
För att underlätta för våra kunder samarbetar vi med ett par apotek i Linköping. De lagerför det mesta av de läkemedel vi skriver ut.
 
- Apoteket Hjärtat i Valla, som ligger granne med oss.
- Gyllene Axet (Apoteksgruppen) i Tannefors.
 
Vi tar 100 kr i arvode för recept som skrivs ut per telefon. Detta regleras på apoteket.
 
Vi har även ett samarbete med Djurapoteket i Eskilstuna, som har en stor sortering av djurläkemedel. De kan skicka läkemedlet hem till dig för 29 kronor. Får de receptet innan klockan 15.30 så skickas läkemedlet samma dag och kommer i brevlådan inom 1-2 dagar. Har du ett brevinkast eller om paketet inte får plats i postlådan skickas det ut en avi via sms eller post och läkemedlet finns att hämta på närmaste postutlämningsställe.
Apoteket Hjärtat, Westmansgatan 25
 
Apoteket Gyllene Axet
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved