Välj stad

Välkommen till Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21
582 16 Linköping

Öppettider

Måndag - torsdag: 7.30 - 19.00
Fredag: 7.30 - 18.00
Akutmottagning: må - fr: 7.30 - 21.30
Lö, sö, storhelger: 9.00 - 19.30
Butik: må - fr 8 - 18 och lö,sö 9 - 17.30

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 013 - 31 54 40
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Viktminskningsprogram

 
Valla Djurklinik tycker att det är viktigt med alla typer av friskvård. Med hjälp av friskvård kan vi undvika många olika problem och sjukdomar.
 
Vi satsar på att hjälpa djurägare med överviktiga hundar eller katter. Vår personal hjälper dig att räkna ut ditt djurs idealvikt och att lägga upp ett viktminskningsprogram. I viktminskningsprogrammet finns bland annat kostrådgivning och råd om motion. Vi planerar också in möten då ni väger ert djur och vi pratar igenom hur det fungerar med kost och motion.
 
Motion är en viktig del i hur djuret ska nå sin idealvikt. På vår rehabiliteringsavdelning har vi en pool där din hund har möjlighet att simma. Behöver ditt djur regelbunden träning finns det olika rabattkort att köpa till förmånligt pris. Det går bra att komma och simma även kvällar och helger.
 
Det finns flera sjukdomar och problem som följer med övervikt, till exempel ledproblem, diabetes och hjärtproblem. Ett överviktigt djur orkar mindre. Med vårt viktminskningsprogram hjälper vi dig att ge ditt djur ett friskare, gladare och längre liv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved